Y
Ü
K
L
Ü
Y
O
R

Cryolipoliz (Soğuk Lipoliz)

Cryolipoliz (Soğuk Lipoliz)

Sizce de istenmeyen vücut yağlarından kurtulmanın vakti gelmedi mi? En son teknoloji bir uygulama olan Cryolipoliz ile artık bu hayalinize kavuşabilirsiniz.  Vücudunuzdaki yağları soğutarak yok eden bir yöntem bu uygulama, FDA onaylı güvenilir bir tedavi yöntemidir. Ameliyatsız yağ aldırma olarak da adlandırılan cryolipoliz ile siz de istenmeyen bölgesel yağlarınızdan kurtulabilirsiniz.
 

Soğuk Lipoliz (Cryolipoliz) Nedir?

Soğuk lipoliz, etki mekanizmasını yağ hücrelerinin soğuğa karşı duyarlı olmasından türetmiştir. İstenmeyen yağ hücrelerini soğutarak donduran ve bu şekilde parçalanmasını sağlayarak doğal yollarla vücuttan atımını sağlayan bir uygulamadır. Herhangi bir çevre dokuya zarar vermeden, sadece uygulanan bölgedeki fazlalık yağlara etki eden oldukça etkili bir yöntemdir.
 

Cryolipoliz Nasıl Uygulanır?

Cryolipoliz işleminde özel vakumlu bir cihaz kullanılır ve bu cihaz cilde temas etmeden var olan aparatı ile bölgedeki yağ hücrelerini emer. Emilen yağ hücreleri ilk önce 45 dereceye kadar ısıtılarak daha sonra ani bir düşüş ile -10 dereceye kadar soğutulur. Bu yöntemin sonucunda ise yağ hücreleri fonksiyonunu kaybederek küçülmeye gider ve istenilen sonuç elde edilmiş olur.  Yaklaşık 1 saat süren soğuk lipoliz tedavisi, tek bir seanstan oluşan ve herhangi bir ağrı oluşturmayan, uzun süre etkisini gösterecek bir tedavidir.
 

Soğuk Lipoliz Vücudun Hangi Bölgelerine Uygulanabilir?

Soğuk lipoliz tedavisi, karın, yan bölgeleri, alt karın, sırt, kalça, basen, bacak ve kollara uygulanan bir yöntemdir. Kadın ve erkek, her birey vücudundaki istemediği birikmiş yağ dokularını aldırmak için cryolipoliz tedavisine başvurabilir.
 

Cryolipoliz Avantajları Nelerdir?

  • Tek bir seans uygulanır ve kısa sürede işlem tamamlanır.
  • Uygulama sonucunda ciltte herhangi bir yapı bozukluğu oluşmaz.
  • Cerrahi işlemler gerektiren bir uygulama değildir ve ağrı-acı hissi duyulmaz.
  • Hızlı ve uzun süre etki edecek sonuçlar elde edilir.
 

Horizon Estetik ile Bölgesel Yağ Aldırma

Horizon Estetik ve Güzellik Merkezi’nin profesyonel uygulamalarından bir diğeri olan cryolipoliz ile bölgesel yağlarınızdan kurtulmak için ilk adımı atın. Uzman doktorumuz sayesinde güvenilir bir tedavi yöntemine tanık olacak ve dilediğiniz vücuda sahip olacaksınız. Acele edin ve hemen web sitemizi inceleyerek randevunuzu alın.
 


0 yorum

Yorum yap

Shape BG

E-Bülten Horizon

Sürekli gelişen ürün özelliklerimizi ve teknolojimizi takip edin. E-posta adresinizi girin ve bültenimize abone olun.

İletişim için;

+905327239363

info@horizonantalya.com

Yeşilbahçe Mah 1453 Sok 7. Eyiler Apt K:4, 1453. Sk., Muratpaşa/Antalya

Yol Tarifi Al